donderdag 6 januari 2011

Een nieuw jaar...

Het is alweer een jaar geleden dat ik deze site heb aangemaakt. En ook bijna een jaar geleden dat ik voor het laatst een berichtje geplaatst heb... Hoog tijd om daar verandering in te brengen dus ;-)
Niet dat ik het afgelopen jaar niets gedaan heb, integendeel zelfs!
Na een "strenge" winter vol vorst en sneeuw afgelopen jaar, kregen we dan toch uiteindelijk op 25 Maart 2010 de sleutels van ons nieuwe huis! En wat zijn we er blij mee!!! We zijn weken bezig geweest met schilderen, behangen e.d. maar uiteindelijk konden we dan toch oververhuizen. We hadden echt nooit durven dromen dat het toch zo mooi zou zijn!!! Natuurlijk heb ik ook nog wel wat wensen hier en daar voor het huis, maar dat komt allemaal nog wel! Verder heb ik héél veel gelezen en geleerd over de LOA. Dat staat voor the Law Of Attraction oftewel de wet van aantrekkingskracht. Daar ben ik echt heel intensief mee bezig geweest en daar wil ik in de toekomst ook wat meer over gaan schrijven zodat er meer mensen hier hun voordeel mee kunnen doen!
Vanaf september heb ik een tijdje thuiswerk gedaan, doosjes vouwen... Jaren geleden wou ik al graag serieus thuiswerk doen maar er was moeilijk aan te komen. Toen heb ik in september 2009 gereageerd bij een bedrijf, niets van gehoord destijds en zomaar ineens een jaar later kreeg ik een telefoontje van datzelfde bedrijf dat er werk voor mij was. Hoe grappig...
Jammergenoeg is dat nu weer afgelopen want hun chauffeur is weggegaan en ze hanteren nu een ander concept; je moet het werk zelf ophalen. Daar ik overdag niet over een auto beschik kan dat dus niet...
En dan ben ik ook nog gestopt met roken afgelopen jaar!!! JAWEL -> IK ben gestopt met roken, 8 oktober 2010 om precies te zijn!!! Al járen had ik het wel ergens in mijn hoofd... steeds iets van; dan en dan ga ik wel stoppen... Maar het kwam er nooit van, steeds wel nieuwe "smoesjes"...
Toen had ik bedacht; als we in het ons mooie nieuwe huis wonen dan ga ik stoppen... Nou, we woonden er een paar maand en ik zag mezelf nog steeds roken. En toen ineens pakte ik het boekje dat al jaren in de kast ligt en las het binnen een week uit. En nog voor ik bij de laatste pagina was, was ik al gestopt! Mede door dat boekje en alles wat ik die afgelopen maanden had geleerd over overtuigingen en over de kracht van gedachten ging het nu ineens heel makkelijk! Natuurlijk zijn er momenten, nog steeds wel, waarbij ik gevoel heb dat ik zin heb in een andere smaak in mijn mond maar dan neem ik een droppie of fruit of zo ;-)
Ik heb sindsdien dan ook geen trekje van een sigaret meer gehad en ik wil ook echt rookvrij blijven!!!
Al met al is 2010 dus een heel goed jaar voor ons geweest en ik hoop dat 2011 voor ons minstens zo goed, zelfs een nóg beter jaar wordt, vol gezondheid, geluk, liefde, rijkdom, overvloed, plezier, wijsheid, succes, warmte en gezelligheid!!!

Warme groet,
Brigitte

2 opmerkingen:

 1. Hee
  Wat goed van je dat je niet meer rookt! En volhouden nu! Ik wil graag wat kilootjes kwijt na de feestdagen en dat is al zoo moeilijk, ik stel me het zelfde voor met stoppen met roken!
  Jammer dat je dat thuiswerk niet meer kan doen!
  Maar wie weet..komt er onverwacht weer iets op je pad! En je stempel...ik vind m super!!
  groetjes Erna

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hee Erna, wat lief je berichtje!!! En je bent mijn eerste volger -> gefeliciteerd :-)
  Dat afvallen gaat jou ook lukken hoor, zeker weten. En wat die stempel betreft, je weet, als je iets nodig hebt; mail maar ;-)

  Groetjes,
  Brigitte

  BeantwoordenVerwijderen