zaterdag 17 augustus 2013

Een boekje gedropt

Ik had al een tijdje een mooi boekje liggen, mooi ingepakt, klaar om ergens neer te leggen. Vandaag vond ik een mooie dag om het boekje ergens te 'droppen"! Binnen in het boek had ik een blaadje geplakt met het volgende; Heee... leuk dat je dit boek gevonden hebt! Ik geef het op deze manier, gewoon uit vriendelijkheid, omdat het zo leuk is om te geven en om mensen blij te maken. Ik hoop dat je het met veel plezier zult lezen. Het zou leuk zijn als je het, nadat je het gelezen hebt (of ook als je er helemaal niets aan vindt) ook weer op deze manier aan iemand door wilt geven. Het zou nóg leuker zijn als je even op deze site kijkt; http://wishit-dreamit-doit.blogspot.nl/ onder het label; Pass it Forward en daar (kan eventueel ook anoniem) een reactie achter laat  Dit is niet zomaar een boekje, het is geschreven door Geert Krimpen. eerst een succesvol toneelmaker en columnist maar uiteindelijk is hij echt beroemd geworden door zijn boek “de Kabbalist” wat een enorm succes is! Daarna volgden nog meer toppers. Naar aanleiding van dat succes van De Kabbalist gaf hij tientallen lezingen in België en Nederland waarin hij aan de hand van zijn eigen levensverhaal een 10 stappen plan presenteerde om elke droomwens te realiseren. Van Brussel tot Groningen gingen talloze mensen enthousiast aan de slag en vanaf het eerste moment regende het verwezenlijkte dromen.Het mindstyle magazine Happinez was zó enthousiast dat ze Geert vroegen om van dit 10-stappenplan voor de verwezenlijking van elke droom een boek te maken. Dé ideale energiepil om eindelijk aan de slag te gaan met al die mooie dromen die onbereikbaar leken. Dat boekje heb jij nu in handen en ik ben erg benieuwd wat je ervan vindt, en welke dromen/wensen jij nu uit laat komen! PASS IT FORWARD
Warme groet...
Brigitte

2 opmerkingen:

 1. Hè Brigitte welkom op mijn blog leuk! Ga jou ook volgen hoor... Je bedoelt volgens mij die konijnen vachtjes ik heb ze gekocht bij seizoen en stijl maar kom ze wel vaker tegen. Wat een leuk idee van dat boekje hoop dat er iemand reageerd.
  Groetjes Linda

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Linda, wat lief dat je gereageerd hebt! Ik had het alleen niet door, krijg daar blijkbaar geen meldingen meer van zoals eerst wel altijd het geval was. Zal er beter op gaan letten! Wil het bloggen weer wat vaker doen maar zit soms enorm te stoeien met al die veranderingen hahaha. Krijg ook vaak de melding op dashboard dat ik niemand volg en geen leeslijsten heb, als ik dan paar keer opnieuw aanmeld en ververs dan weer wel, heel vreemd ;-) Ff wennen weer.

   Verwijderen